30Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzekuskuss2 gab.tomāti2 gab.paprika1 gab.sīpols2 ķiploka daiviņas1 čili pāksts0.5 glāzeolīveļļa1 saujarozīnes gaišās1 pētersīļu bunte1 piparmētru bunte1 gab.citronu sula pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Dārzeņus sagriež nelielos gabaliņos, sakapā sīpolu, ķiploku un čilli.
2
Sausu, nevārītu un nemērcētu kuskusu ieber bļodā.
3
Pa vienam pievieno visus dārzeņus, iemaisot kuskusā.
4
Sasmalcina piparmētru lapiņas un pētersīļus, iemaisa kuskusā.
5
Pievieno citrona sulu, samaisa.
6
Pieliek sāli un piparus, uzbriedinātas rozīnes, pielej olīveļļu. Visu kārtīgi samaisa.
7
Trauku pārsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz vismaz 2 stundām, ideālā variantā – uz 4-6 stundām.
8
Pirms pasniegšanas salātus atkal kārtīgi samaisa.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuKuskussOlīveļļaPaprikaPipariPētersīļiTomātiČiliĶiplokiDārzeņu salātiDažādi salātiSīpoliCitronu sulaRozīnessalsLibāņu virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit