Sastāvdaļas
Pagatavošana
Samaisa eļļu ar olu, pielej klāt etiķi un pievieno sodu, pieber masai cukuru, miltus, kakao, cepamo pulveri un sāli, visu kārtīgi samaisa.
Pielej masai paniņas un vēlreiz samaisa.
Ietauko veidni (18-24 cm diametrā), ielej tajā biskvīta mīklu un cep sakarsētā cepeškrāsnī 170°C aptuveni 40 minūtes. Atdzesē.
Ūdens peldē izkausē šokolādi ar pienu, nedaudz atdzesē.
Saputo grieķu jogurtu ar maskarpones sieru, sīrupu, šokolādes un piena maisījumu. Rupji sakapā grauzdētus lazdu riekstus un iemaisa tos krēmā.
Izcepto biskvītu sagriež gareniski trīs daļās. Kārto biskvīta daļas vienu uz otras, pārklājot katru daļu ar krēmu.
Kad visas trīs daļas sakārtotas viena uz otras, ar krēmu apsmērē arī kūkas ārējo malu un liek torti ledusskapī vismaz uz 4 stundām.
Pirms pasniegšanas izrotā kūku ar svaigām ogām un bērna mīļākajiem kārumiem – šokolādi, batoniņiem, cepumiem.
Iedvesmai vēl dažas gardumu receptes no "Tasty" bērnu kārumu stūrīša saldai 1. septembra svinēšanai!