50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
300 gvistas fileja2 gab.balltmaizes šķēles1 gab.ola100 mlpiens15 gsviests mīklai15 gsviests kotlešu pildīšanai80 gspeķis vai treksn cauraudzītis pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Vistas filejas sagriež gabaliņos, samaļ gaļas mašīnā.
2
Vistas gaļas masai pievieno gabaliņos sagrieztu speķi vai treknu kūpinājumu, pienā izmērcētu baltmaizi un visu samaļ gaļas mašīnā vēlreiz.
3
Masai pievieno izkausētu sviestu, olu, sāli piparus un kārtīgi izmīca.
4
Saveļ kotletes lieluma bumbiņas, saplacina, katra "plācenīša" vidū ieliek gabaliņu sviesta, aizver "plācenīti" un veido kotleti.
5
Cep kotletītes eļļā, kamēr zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaltmaizeSpeķisOlasPiensPipariSviestsVistas filejaGaļas ēdienivieglisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit