Uz lauka augušo gurķu ražas sezona rit pilnā sparā. Un ir jāizmanto šie dārza labumi svaigā veidā, cik vien var un kā vien var. Rītā, vakarā un pusdienās! Lūk, "Instagram" dzīlēs esam atraduši jaunu, pikantu receptīti. Ēdienu influencere ("Instagram" atrodama kā: "madarapsite") sniedz instrukciju, kā pagatavot pikantos Āzijas gurķu salātus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gurķi noliek starp diviem salmiņiem vai diviem irbulīšiem.
Ar smalku nazi vienu gurķa pusi griež taisni, ar mazām atstarpēm. Galvenais – neizgriezt gurķim pavisam cauri!
Tad jāpagriež gurķis uz otru pusi un jāgriež 45 grādu leņķī – iešķībi. Un tā ar visiem gurķiem!
Visas marinādes sastāvdaļas kopā ar gurķiem samaisa bļodiņā.
Ļauj tiem nostāvēties stundu. Un voilā gatavs!
Labu apetīti!
Citām interesantām receptem vari sekot līdzi Madaras "Instagram" profilā.