45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gpupiņas500 gžāvētas ribiņas ar gaļu4 gab.kartupeļi1.5 gab.burkāni2.5 lūdens1 gab.lauru lapa3 gab.smaržīgie pipari pēc garšassāls pēc garšasgaršvielas un garšaugi1 gab.sīpols
Pagatavošana
1
Žāvēto ribiņu gabalus liek katlā, mazliet pavāra un nokāš.
2
Lej uz ribiņām tīru ūdeni, liek katlā pupiņas, nelielos gabalos sagrieztus kartupeļus un burkānus, sīpolu, lauru lapu, pāris smaržīgos piparus, sāli, vēl kādas garšvielas, ja vēlas.
3
Vāra uz nelielas uguns. (Zupām neliela uguntiņa patīk vislabāk.)
4
Kad visi dārzeņ mīksti, izņem ribas no katla, atdala no tām gaļu. Gaļu saplūkā gabaliņos. To var likt atpakaļ katlā vai arī pasniegt pie zupas atsevišķā trauciņā, lai katrs apkalpojas pats.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni bērniemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniGaršvielas un garšaugiKartupeļiLauru lapasPupiņasŪdensŽāvēta gaļaDārzeņu zupasGaļas zupasviegliSīpoliIkdienas maltīteiSmaržīgie piparisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit