20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
10 gab.olas2 ĒKpaprikas pulveris3 ĒKbiešu sula3 ĒKgrieķu jogurts pēc garšassāls, pipari sezama sēkliņas
Pagatavošana
1
Pagatavo cieti vārītas olas – verdošā ūdenī ieber sāli, ar karoti ievieto olas (pa vienai) un, kad ūdens uzvārās, vāra olas aptuveni 10 minūtes. Uzreiz pārliek olas ļoti aukstā ūdenī (tas ir nepieciešams, lai olas varētu vieglāk nolobīt), pilnīgi atdzesē un noloba.
2
Pārgriež katru olu horizontāli uz pusēm, uzmanīgi izņem ārā olas dzeltenumus.
3
Dzeltenumus ar dakšiņu vai blenderi samaisa ar biešu sulu, jogurtu, sarkanās paprikas pulveri sāli un pipariem.
4
Iegūto masu ievieto konditorejas maisā un sapilda ar to tukšās olas baltuma pusītes. (To var darīt arī ar tējkarotes palīdzību).
5
Apkaisa ar sezama sēkliņām un pasniedz.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniHelovīna ēdieniVārīšanaPasniegt atdzesētuOlu uzkodasGrieķu jogurtsOlasSezama sēklasviegliPaprikas pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit