Kopš tā laika neesmu izlaidusi nevienu gadu. Tiesa, esmu pamainījusi recepti, cepšanas formas un apjomus, taču katru gadu manā ledusskapī briest adventes laika brendija kūka,
Pat ja gatavošana nav tava stihija un cepeškrāsns kalpo par sildītāju, kad apkure nav pieslēgta, šo Ziemassvētku gaidīšanas kūku no sirds gribu ieteikt pagatavot! Process ir aizraujošs. Ja neder "aizraujošs", tad var teikt – meditatīvs! Jebkurā gadījumā par recepti es garantēju – ceturtdaļgadsimta rūdījums!
Recepte:
Mazos gabaliņos sagriež augļus un sukādes.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
ZiemassvētkiApelsīniBrendijsBrūnais cukursCepamais pulverisCitroniMedusSviestsKēksiTortes un kūkasvidējiSukādesFotorecepteDelfi PlusSvētku kūkaĒdiens ar stāstuVilīte gatavoSoli pa solim
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit