30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 gpusžāvēta desa100 gbekons2 ĒKsviests vai eļļa šķipsnaķimenes šķipsnamelnie pipari šķipsnasāls1 ĒKgraudu sinepes1 ĒKābolu etiķis
Pagatavošana
1
Desu un bekonu sagriež lielos gabalos. Svaigo kāpostu sagriež smalkākos gabaliņos.
2
Uz plīts liek lielu pannu un uzkarsē. Izkausē tajā sviestu. Pieber ķimenes un viegli uzkarsē pannā, līdz garšvielas sāk smaržot.
3
Pannā liek desu un bekonu, apbrūnina aptuveni piecas minūtes (ja nepieciešams, vēl pāris minūtes).
4
Tad pannā ber kāpostus, visam pārber piparus, sāli un ļauj cepties. Ik pa laikam apmaisa, paskrāpējot nost no pannas brūnos piedegumus, lai tie sajauktos kopā ar kāpostiem. Tā kāpostus sutina aptuveni 10 minūtes, regulāri apmaisot.
5
Pašās beigās visu pārlej ar ābolu etiķi, pievieno sinepes, kārtīgi pannā samaisa, lai piedevas sasilst. Kad maltīte gatava, pannu ņem nost no plīts un pasniedz.
Ātri pagatavojami ēdieniCepšanaPoļu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBekonsGraudu sinepesMelnie pipariSviestsĀbolu etiķisĶimenesGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteisalsdesa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit