10Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
3 saujasrukola1 saujabaziliks120 gķirštomāti2 ĒKsēkliņu maisījums (saulespuķu, ķirbju u.c.)20 gmandeles2 ĒKbalzamiko mērce1 ĒKolīveļļa180 giepakojums burrata siers pēc garšasmelnie pipari pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Mandeles liek uz virtuves dēlīša un sašķēlē ar nazi. Uzkarsē pannu, uz tās ber sēkliņas un mandeles, nedaudz apgrauzdē (2–3 minūtes), tad noņem no uguns pannu un atliek malā.
2
Baziliku sasmalcina ar nazi.
3
Uz liela šķīvja liek rukolu, pārber ar baziliku un apmaisa, lai salātlapiņas sajaucas. Apkārt saliek sagrieztus ķirštomātus. Visu pārber ar grauzdētajām mandelēm un sēkliņām.
4
Tad salātus pārlej ar balzamiko krēmu.
5
Virsū kārto veselu burrata sieru. Tad salātus apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un mazliet sāls.
6
Ēd, iegriežot burrata sieru un ļaujot tā krēmīgajam vidiņam sajaukties ar svaigajām salātlapiņām.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemRomantiskas vakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBalzamiko etiķisBaziliksMelnie pipariMandelesOlīveļļaSēklas un sēkliņasĶirštomātiDārzeņu salātiSiera salātiviegliItāļu nacionālā virtuveIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesalsRukolaBurrata
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit