10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 bundža tuncis savā sulā1 gab.selerijas kāts0.5 gab.paprika0.25 gab.sarkanais sīpols1 TKcitrona sula2 ĒKsakapāti pētersīļi3 ĒKmajonēze1 šķipsnasāls1 šķipsnamelnie pipari
Pagatavošana
1
Tunča bundžiņu attaisa un notecina šķidrumu. Tunci ber bļodiņā un ar dakšiņu sadala smalkāk.
2
Seleriju, papriku un sarkano sīpolu smalki sakapā. Pieber klāt tuncim.
3
Salātu sastāvdaļām pielej citrona sulu, pieliek majonēzi, sakapātus svaigos pētersīļus (vai dilles), pievieno sāli un piparus. Visu rūpīgi samaisa. Salāti gatavi!
Pasniedz pēc vēlēšanās – vienkārši šķīvītī vai kārto uz sendviču maizes ar kādu svaigu salātlapu un tomāta šķēli.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesMelnie pipariPaprikaPētersīļiSarkanie sīpoliSelerijasTuncis savā sulāZivju un jūras produktu salātiMajonēzeCitronu sulaASV nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit