80Minūtes
21Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
BISKVĪTAM:150 mlrapšu eļļa50 gcukurs120 gbrūnais cukurs3 gab.olas20 gvaniļas cukurs210 gmilti1.5 TKkanēlis1 TKsoda0.5 TKcepamais pulveris1 TKsāls240 gsmalki rīvēti burkāni50 mlpaniņas1 saujasakapāti valrieksti1 saujarozīnes KRĒMAM:180 gkrēmsiers150 grikota1 ĒKmedus0.5 TKkanēlis ogas pasniegšanai
Pagatavošana
1
Samaisi eļļu ar cukuru un olām viendabīgā maisījumā.
2
Pievieno rīvētus burkānus, samaisi.
3
Pievieno miltus, sodu, cepamo pulveri, kanēli un sāli, visu samaisi.
4
Pielej paniņas, pievieno valriekstus un rozīnes, samaisi un izlej cepamā formā.
5
Cep cepeškrāsnī (160 grādos) aptuveni 45 minūtes, gatavību pārbaudot ar kociņu – iedur kociņu, ja tas iznāk ārā tīrs un mīkla nelīp klāt, tad kūka gatava.
6
Kūku atdzesē līdz istabas temperatūrai.
7
Pagatavo krēmu – saputo vai samaisi rikotu ar krēmsieru, medu un kanēli, un liec to kūkai virsū, izlīdzina ar karoti piešķirot krēmam formu pēc savas izvēles.
8
Rotā ar ogām.
Lieldienu receptesMātes dienas ēdieniBrūnais cukursBurkāniCepamais pulverisKanēlisMedusTortes un kūkasVaniļas cukursPaniņasRozīnesRapšu eļļaValriekstiRikotaKrēmsiersDzeramā soda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit