75Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 gab.lavašs2 gab.tomāti200 gkrabju nūjiņas0.5 gab.garais gurķis100 gTilzītes siers1 bunte dilles2 ĒKskābais krējums2 ĒKmajonēze
Pagatavošana
1
Krabju nūjiņas, tomātus un gurķi ļoti smalki sagriež vienāda lieluma gabaliņos. Ber bļodā.
2
Sieru sarīvē, dilles sakapā. Pieber bļodā pārējām sastāvdaļās.
3
Pievieno skābo krējumu un majonēzi, visu samaisa.
4
Uz tīras virsmas klāj lavaša loksni. Apziež ar pildījumu, lai viss vienmērīgi noklāts, un sarullē. Ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī uz stundiņu savilkties.
5
Pirms pasniegšanas lavaša rulli sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs (drīkst arī biezākās, protams).
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuDillesGurķiLavašsSiersSkābais krējumsTomātiMajonēzeKrabju nūjiņasBez termiskas apstrādesLavaša uzkodas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit