Pavisam pavasarīgi un mazliet neparasti salāti, kuros satiekas jaunie kāposti, burkāns, pavasara vēstneši – redīsi un sulīgi skābenie rabarberi. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.neliels jaunais kāposts1 gab.burkāns3 gab.redīsi2 gab.rabarberu kāti1 zariņš dilles3 ĒKeļļa pēc garšassāls pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Kāpostu smalki sarīvē vai sagriež.
2
Burkānu sarīvē uz smalkās rīves un pievieno kāpostam.
3
Maisot ar rokām, kāpostus un burkānu, nedaudz saspaida, lai izdalās sula.
4
Uz rupjās rīves sarīvē vai smalki sagriež rabarberus un ar visu sulu pievieno kāpostiem.
5
Redīsus sagriež plānās šķēlītēs, dilles smalki sakapā.
6
Pievieno eļļu, cukuru un sāli pēc garšas. Visu labi samaisa un pasniedz.
Lai labi garšo!
Ēdieni vegāniemBurkāniDillesKāpostiRabarberiRedīsiDārzeņu salātiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit