Ketijas foto - 318
Foto: Privātais arhīvs
Sapņojot par Andalūziju, kur gaspačo aukstā zupa ir cieņā, vērts ātro versiju pagatavot, lai aizceļotu uz Spāniju kaut ar zupas bļodiņas palīdzību. Recepti iesaka Līga Birzniece ēst gatavotāju grupā "Latvieši UK gatavo".
30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 gab.gurķi2 gab.paprika2 gab.burkāni1 gab.svaigais čili pipars1 bunte baziliks2 bundžas konservēti tomāti gabaliņos1 ltomātu sula1 ldārzeņu sula pēc garšasolīveļļa pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Gurķus, paprikas, burkānus sarīvē. Čili piparu pārgriež, izņem sēkliņas un smalki sakapā. Sasmalcina baziliku. Visu liek lielā traukā.

2

Pievieno konservētos tomātus, tomātu sulu, dārzeņu sulu, nedaudz olīveļļas, kā arī sāli un svaigi maltus piparus. Apmaisa, atdzesē un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!