30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
6 gab.olas cukurs6 ĒKmilti rabarberi skābais krējums kanēlis
Pagatavošana
1
Biskvīta cepšanai izmanto sešas olas un sešas ēdamkarotes cukura. Abas sastāvdaļas kārtīgi saputo stingrās putās.
2
Olu masā iesijā sešas ēdamkarotes miltu.
3
Uz plāts liek iepriekš nomizotus un kubiņos sagrieztus rabarberus, pāri pārber cukuru.
4
Pa virsu rabarberiem lej saputoto mīklu.
5
Cep 15–20 minūtes.
6
Izņem no cepeškrāsns, apmet otrādi, pārklāj ar skābo krējumu un pāri "nopūderē" ar kanēli.
7
Nedaudz atdzesē, griež gabaliņos un bauda!
Kā jau minēts, rabarberu vietā droši var izmantot ābolus vai ogas. Jo vairāk rabarberu, ābolu vai ogu, jo kūka gardāka!
Lai labi garšo!
Ēdieni bērniemLīgo svētku un Jāņu receptesCepšanaDesertiCukursKanēlisRabarberiSkābais krējumsTortes un kūkasAugļu desertiLatvijas svētku receptesSvētku kūkaĀtri pagatavot
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit