150Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 ggrauzdēti Indijas rieksti30 gšķidrums no konservētām zaļajām olīvām TKsāls70 grafinēts kokosriekstu sviests1 gab.ķiploka daiviņa TKkurkuma1 ĒKķimenes
Pagatavošana
1
Indijas riekstus liek katliņā un uzvāra. Kad tie uzvārījušies, samazina uguni un gatavo 10-12 minūtes (tas mīkstinās riekstus).
2
Pēc tam riekstus nokāš, aplej ar aukstu ūdeni un nosusina.
3
Riekstus kopā ar visām pārējām sastāvdaļām, izņemot ķimenes, liek blenderī vai virtuves kombainā un blendē 5-7 minūtes, lai iegūtu viendabīgu maisījumu.
4
Pieber masai ķimenes un samaisa ar karoti.
5
Liek masu ar marli izklātā traukā, aizklāj un liek ledusskapī, lai sacietē (uz vismaz 2 stundām).
Lai labi garšo!
Ēdieni vegāniemVārīšanaSiera un biezpiena uzkodasIndijas riekstiKurkumaZaļās olīvasĶimenesĶiplokiKokosriekstu eļļaMājās gatavots siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit