210Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgjēra rump steiks eļļa pēc garšasmarokāņu garšvielas: kanēlis, zvaigžņu anīss, malti melnie pipari, sauss ingvers, malts kumīns PIEDEVĀM:3 gab.kartupeļi200 gsaldais krējums pēc garšastimiāns2 gab.sīpoli2 gab.burkāni1 gab.selerijas sakne
Pagatavošana
1
Visas garšvielas liek kopā atsevišķā trauciņā un klāt pievieno eļļu, visu samaisa.
2
Jēra rump steiku (mīkstākā šķiņķa daļa) liek garšvielu masā un iemarinē neilgu laiku.
3
Gaļu liek vakuuma maisiņā un gatavo krāsnī 55 grādos stundu, un pēc tam nedaudz apcep un sagriež šķēlītēs.
4
Piedevas: plāni sagriež kartupeļus, burkānus un selerijas sakni.
5
Saldajam krējumam pievieno nedaudz timiānu, sīpolus, sāli, un pārlej pāri dārzeņiem. Visu cep divas stundas krāsnī 120 grādos.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniEļļaJēra gaļaKartupeļiSaldais krējumsSelerijasDārzeņu ēdieniGaļas ēdienividējiSīpoliTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit