Pagatavošanai vari izvēlēties sev mīļākos dārzeņus, piemēram, jau šiem esošajiem (sīpoliem, paprikai, ķiplokiem) vari pievienot klāt cukīni vai kukurūzu. Ja vēlies – pāri pārber parmezāna sieru.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sīpolu sakapā un sarkano papriku sagriež nelielos gabalos.
Katliņā buljonūdenī novāra makaronus pēc norādēm uz iepakojuma. Novārīto ūdeni, kurā izšķīdināts buljona kubiņš, pataupi – to būs jāpievieno pannas saturam pēc laika!
Uzkarsētā eļļā pannā apcep sīpola gabaliņus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Tad pievieno papriku un sakapātu ķiploku un cep vēl kādas trīs minūtes vai līdz brīdim, kad visi dārzeņi kļuvuši mīksti.
Pannā atbrīvo viducī vietu maltajai gaļai. Gaļu pārber ar maltās gaļas garšvielu. Apcep, līdz gaļa viegli apbrūnējusi.
Kad gaļa apcepta, pievieno vienu glāzi tomātu mērces un vienu glāzi ūdens, kurā iepriekš novārījās makaroni.
Pannas saturam pievieno makaronus un sparīgi visu samaisa, lai sastāvdaļas skaisti sajaucas.
Pēc tam pannas saturu pārkaisa ar svaigiem spinātiem un atkal – visu kārtīgi samaisa.
Pamatēdienu pasniedz ar svaigiem lapu salātiem, kas papildināti ar tomātu, papriku un mango-čili mērci.
Lai labi garšo!