Foto: Publicitātes attēli

Šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka gardu recepti vakariņām, ko var pagatavot no produkta, kam visbiežāk ir būtiska atlaide – maltās gaļas. Nocenotā pārtika ir iespēja iegādāties drošus, kvalitatīvus produktus ar tās pašas dienas derīguma termiņu par samazinātu cenu – līdz pat 50% no produkta sākuma cenas. Izvēloties nocenotos produktus, gatavosi ne tikai izdevīgāk, bet arī dabai draudzīgāk!

45Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmaltā gaļa eļļa (apcepšanai)1 gab.buljona kubiņš800 gkāposts400 gziedkāposts

Pagatavošana

1

Katlā lej eļļu un liec cepties malto gaļu kopā ar garšvielām vai buljona kubiņu.

2

Pielej aptuveni 150 ml ūdens un pievieno smalkāk sagrieztu kāpostu un ziedkāpostu.

3

Ja visu uzreiz nevari ielikt katlā, liec tik, cik tajā saiet, bet pārējo pēc aptuveni 5–10 minūtēm, kad kāposti sautējoties nedaudz zaudēs apjomu.

4

Sautē katlā zem vāka, ik pa laikam apmaisot, līdz kāposti mīksti.

5

Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!