Šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka gardu recepti vakariņām, ko var pagatavot no produkta, kam visbiežāk ir būtiska atlaide – maltās gaļas. Nocenotā pārtika ir iespēja iegādāties drošus, kvalitatīvus produktus ar tās pašas dienas derīguma termiņu par samazinātu cenu – līdz pat 50% no produkta sākuma cenas. Izvēloties nocenotos produktus, gatavosi ne tikai izdevīgāk, bet arī dabai draudzīgāk!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katlā lej eļļu un liec cepties malto gaļu kopā ar garšvielām vai buljona kubiņu.
Pielej aptuveni 150 ml ūdens un pievieno smalkāk sagrieztu kāpostu un ziedkāpostu.
Ja visu uzreiz nevari ielikt katlā, liec tik, cik tajā saiet, bet pārējo pēc aptuveni 5–10 minūtēm, kad kāposti sautējoties nedaudz zaudēs apjomu.
Sautē katlā zem vāka, ik pa laikam apmaisot, līdz kāposti mīksti.
Pasniedz ar krējumu.
Labu apetīti!