Nikola Tasty - 227
Foto: Paula Štrobindere
Pasta mūsu galvenā garšas "pērle" pēc garas darbadienas, mūsu iepriecinātāja un mūsu patstāvīgais komforta biedrs. Pagatavosim to! Lūk, tik sātīga un garšīga, ka mēli var norīt, ir šī gardā pasta. Izmēģini, tu to nenožēlosi!
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gspageti500 vistas fileja šampinjoni1 gab.paprika100 gspināti2 gab.ķiploka daiviņas300 mlsaldais krējums1 ĒKtomātu pasta garšvielas (pēc gaumes!)

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež prāvos gabalos, to pašu dara ar papriku un šampinjoniem.

2

Pannā sakarsētā eļļā apcep vistas gabaliņus, tad pielej nedaudz ūdens un zem vāka izsutina mīkstus.

3

Kad vista apcepusies, pannas saturam pievieno papriku un šampinjonus.

4

Kad viss sacepies un ir teju gatavs, pievieno ķiploku un sastāvdaļas pannā apkaisa ar nedaudz sāli un pipariem. Visu vēl kādas 2 minūtes pacep.

5

Paralēli liek vārīties spageti makaronus pēc instrukcijas uz iepakojuma. Vārīšanas laikā pievieno pusi no buljona kubiņa.

6

Pannas saturā iemaisa divas lielas saujas svaigu spinātu. Nedaudz pakarsē! Pievieno tomātu pastu un saldo krējumu. Karsē, līdz virums sāk vārīties.

7

Kad mērce sākusi mest burbuļus, pievieno sāli, piparus vai, ja vēlas, garšaugus, piemēram, timiānu. To dara, ja garša liekas pliekana.

8

Izvārītos spageti (bez šķidruma) pievieno klāt.

9

Samaisa, nedaudz pasilda un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!