40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
garneles čaulā salātu lapas grauzdēta baltmaize gurķi olas dilles loki tomāti
Pagatavošana
1
Garneles iztīra no čaulām.
2
Trijstūrī sagrieztās baltmaizes šķēles apgrauzdē sausā pannā.
3
Paipalu olas izvāra.
4
Uz lielā servēšanas šķīvja kārto salātu lapas, pa virsu liek apgrauzdētos baltmaizes trijstūrus un tiem pa virsu majonēzes kaudzīti.
5
Pa virsu liek gurķu šķēles, pēc tam iepriekš iztīrītās garneles.
6
Atkal majonēzi.
7
Visu noslēdz ar liek paipalu olām, majonēzi, dillēm un lokiem.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaPasniegt atdzesētuDillesGurķiPaipalu olasTomātiZivju un jūras produktu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit