Foto: Ināra Lācarus
Šie kārtainie garneļu salāti būs lieliski piemēroti gan svētku galdam, gan ikdienišķām vakariņām. Un neatkarīgi, kā izvēlēsies tos pasniegt – lielā bļodā vai uz paliela servēšanas šķīvja – mājinieki sajūsmā aplaudēs un pieprasīs papildporcijas. Ar gardo uzkodas recepti dalās gardēde Ināra Lācarus. Viens, divi, trīs un gatavs gardums!
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

garneles čaulā salātu lapas grauzdēta baltmaize gurķi olas dilles loki tomāti

Pagatavošana

1

Garneles iztīra no čaulām.

2

Trijstūrī sagrieztās baltmaizes šķēles apgrauzdē sausā pannā.

3

Paipalu olas izvāra.

4

Uz lielā servēšanas šķīvja kārto salātu lapas, pa virsu liek apgrauzdētos baltmaizes trijstūrus un tiem pa virsu majonēzes kaudzīti.

5

Pa virsu liek gurķu šķēles, pēc tam iepriekš iztīrītās garneles.

6

Atkal majonēzi.

7

Visu noslēdz ar liek paipalu olām, majonēzi, dillēm un lokiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!