25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.vārītas olas1 gab.sīpols120 gsvaigi šampinjoni5 šķēlesbekons200 gsaldētas garneles1 ĒKolīveļļa3 ĒKsarkanvīna etiķis1 ĒKmaigas sinepes200 gsvaigi spināti2 ĒKgrauzdēti Indijas rieksti
Pagatavošana
1
Sīpolu sagriez ripiņās, šampinjonus šķēlēs, un abus eļļā apcep pannā 3 minūtes.
2
Pēc tam pannā apcep lielākās strēmelēs sagrieztu bekonu, līdz tas kļūst kraukšķīgs.
3
Notīri pannu. Pēc tam olīveļļā apcep garneles, pievienojot sāli un piparus. Sajauc sarkanvīna etiķi ar sinepēm – pārlej to garnelēm uz pannas. Visu viegli apmaisi un noņem no uguns.
4
Uz šķīvjiem kārto spinātu lapas, tām pāri izvieto visus iepriekš apceptos dārzeņus, garneles un bekonu, pa virsu liec daiviņās grieztas olas.
5
Atlikušo mērci no pannas vari pārliet salātiem kā mērci. Noslēgumā visu pārkaisi ar Indijas riekstiem. Šedevrs gatavs!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit