40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kglaša fileja1.5 lgāzēts minerālūdens30 gsviests2 gab.sīpoli1 gab.ķiploka daiviņa150 gspināti200 gķirštomāti200 gšampinjoni pēc garšassāls, pipari250 mlsaldais krējums1 gab.citrons
Pagatavošana
1
Laša fileju liek bļodā, pārlej ar minerālūdeni un atstāj mērcēties 7-10 minūtes.
2
Lasi nosusina, sagriež porcijās, pannā izkausē sviestu un apcep lasi no abām pusēm (vispirms apcep filejas daļu, tikai pēc tam apkraukšķina ādas pusi). Sacepto lasi atliek malā.
3
Sīpolus, ķiplokus sasmalcina un apcep.
4
Pievieno sīpoliem šķēlītēs sagrieztus šampinjonus, sāli, piparus – pēc garšas. Visu apcep.
5
Tomātus pārgriež uz pusēm un kopā ar spinātiem pievieno sīpoliem un šampinjoniem.
6
Lej klāt saldo krējumu, pievieno dažas šķēles citrona.
7
Kārto mērcē cepto lasi un ļauj visam izkarsēties 15 minūtes.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniRomantiskas vakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitroniLasisSaldais krējumsSpinātiSviestsĶiplokiĶirštomātiŠampinjoniZivju un jūras produktu ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteiGāzēts minerālūdens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit