60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgkartupeļi300 ggaļa1 gab.sīpols2 gab.olas sāls zaļumi tomātu pasta buljons
Pagatavošana
1
Izvēlas vienādus, glītus kartupeļus, tos rūpīgi nomazgā un vāra ar visu mizu pusgatavus.
2
Padzesē, nogriež vāciņus, izdobj vidiņus, ko samaļ gaļas mašīnā kopā ar gaļu un sīpolu. Pievieno šai masai olas, sāli, sasmalcinātus zaļumus, tomātu pastu un pilda kartupeļos.
3
Uzliek kartupelim vāciņu un blīvi citu pie cita kārto karstumizturīgā traukā, kurā ielej nedaudz buljona. Liek iesildītā cepeškrāsnī un cep.
4
Pasniedz ar skābu krējumu, kam piejaukti dažādi kapāti zaļumi.
Iesūtīja: VecPoga
PusdienasVakariņasBuljonsCūkgaļaGaršvielas un garšaugiKartupeļiTomātu pastaGaļas ēdieniKartupeļu ēdieniSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit