Foto: Shutterstock kolāža
Kaut mūsu senču tradicionālo ēdienu un produktu pūrā neatrast tādas apgrēcības kā fritētas bezdelīgu ligzdas, kaltētus tarakānus vai aizperētas pīļu olas, tomēr, parokoties latvisko recepšu pūralādē, var atrast dažu labu ideju, kas noderēs, lai ne pa jokam pārsteigtu ārzemniekus, kas vēlas izbaudīt Latvijas garšas.

Ja jau spāņi, franči un itālieši var stundām ilgi apjūsmot savus nacionālos ēdienus un produktus, aizrautīgi skaidrojot, ar ko viens šķiņķis atšķiras no otra, tad mēs nolēmām dot pretsparu un sarūpēt 10 stāstus par latviešu iecienītiem ēdieniem, ko nu tu varēsi atklāt draugiem no tuvām un tālām ārzemēm, atainojot mūsu, kā izrādās, neparasti daudzveidīgos ēšanas paradumus.

Maizes zupa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!