Kaislīgam kulināram ir zināms, ka bez garšaugiem ēdieni ir neizteiksmīgi. Dilles, pētersīļi vai timiāns – nav nozīmes, kuru tu izvēlies, ja nepratīsi to pareizi pielietot. Uzmanība ir jāpievērš tam, kādu ēdienu katrs garšaugs paspilgtina, ar kuriem garšaugiem un garšvielām to kombinēt, kā arī tas, kādu eļļu pievienot. Lai tava maltīte būtu restorānu cienīga, ņem talkā šo sarakstu un dodies uz virtuvi eksperimentēt!
Baziliks
Sarakstu karuselisBaziliksDillesGaršvielas un garšaugiKinzaPiparmētrasPētersīļiRozmarīnsSalvijaSpinātiSīpollokiTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit