Grieztajiem zaļumu zariņiem vajadzīgs mērens mitrums un vēsums, tāpēc ledusskapis garšaugiem būs visai piemērota vieta. Tomēr, tā kā katrs garšaugs ir īpašs, ne visus var uzglabāt vienādi.
Lai potenciāli ilgāku laiku izmantotu garšaugus, kulinārijas eksperti no Seriouseats.com iesaka garšaugus pēc pārvešanas mājās noskalot aukstā ūdenī. Garšaugiem ļauj kādu mirkli pamērcēties, lai tie uzņemtu mitrumu. Pēc tam garšaugus nosusina un izklāj uz papīra dvieļiem, lai tie būtu pilnībā sausi.
GaršaugiBaziliksDillesEstragonsGaršvielas un garšaugiKinzaPiparmētrasPētersīļiRozmarīnsSalvijaSīpollokiTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit