Sastāvdaļas
Pagatavošana
Karbonādes gabalu viegli iegriež restītē no abām pusēm.
Ķiplokus nomizo un sarīvē uz vidējās rīves. Uz katra karbonādes gabala liek rīvētos ķiplokus, pārkaisa ar garšvielām, katram gabalam uzpilina ~ 1 tējkaroti sojas mērces. Ar rokām garšvielas kārtīgi iemasē gaļā.
Sieru sagriež plānās šķēlītēs.
Pannā uzkarsē olīveļļu un ātri no abām pusēm apcep gaļas gabalus.
Kad gaļa apcepta brūna, tai pārliek pāri siera šķēles, pannai uzliek vāku un atstāj 5 minūtes pasautēties, kamēr siers izkusis.
Kartupeļus nomazgā un ar visu mizu novāra gandrīz mīkstus. Dilles un pētersīļus sakapā. Ķiplokus kartupeļiem nomizo, ar naža spalu sašķaida un pēc tam rupji sakapā. Uz otras pannas izkausē sviestu un apcep kartupeļus ar ķiplokiem. Pašās cepšanas beigās pievieno svaigus zaļumus un visu izmaisa.
Pasniedz porcijā pamatīgu gaļas gabalu ar kraukšķīgām ķiploku kartupeļu šķēlītēm, kam cauri izmaisītas svaigu ķiršu tomātiņu šķēlītes.
Palutiniet savus mīļos ar gardiem un vienkārši pagatavojamiem ēdieniem no žurnāla "Pie Galda!" recepšu krājumiem.