60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gvistas aknas1 sīpols puravs1 burkāns
Pagatavošana
1
Vistu aknas nomazgā, pievieno vidēja izmēra sīpolu, kādu purava kātu (ja garšo, ja ne var iztikt bez), rīvētu burkānu (bet tas ar ir gaumes jautājums), mazliet ūdens (tik tā lai nosedz visu) un sautē.
2
Kad aknas mīkstas, visu samaļ gaļas mašīnā vai sablendē un atjauc ar iegūto novārījumu.
Ātri pagatavojami ēdieniSlavenību receptesVārīšanaPasniegt atdzesētuSubproduktu uzkodasBurkāniVistas aknasviegliSīpoliPuraviPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit