Foto: Shutterstock
Andalūziešu salāti - svaigai un gardai piedevai pie otrā ēdiena.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gtomāti1 gab.gurķis1 gab.rutks1 gab.sīpols pipari1 ĒKsasmalcināti pētersīļi2 ĒKdilles3 ĒKaugu eļļa1 ĒKetiķis

Pagatavošana

1

Tomātus, gurķus, rutku, sīpolu smalki sagriež, samaisa, pieber sāli, piparus, zaļumus un dilles.

2

Tad pielej etiķi un augu eļļu. Var pievienot arī cieti novārīto olu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!