60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzeūdens1 glāzecukurs2 glāzesmilti1 TKsāls1 TKsoda6 ĒKkakao + pārkaisīšanai1 ĒKcitrona sula6 ĒKeļļa1 ĒKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa viendabīgā masā (var ar mikseri vai blenderi).
2
Liek ietaukotā veidnē, cep ~ 45 minūtes līdz 180*C iepriekš sakarsētā krāsnī..
3
Atdzesē, izņem no vednes, pārkaisa ar kakao.
4
Ja vēlas, atdzisušu kūku gareniski var pārgriezt uz pusēm, sadalot divās plāksnēs un pa vidu ieziežot ievārījumu, karameļu mērci, vārītu iebiezināto pienu, putukrējumu vai kādu no vienkārši pagatavojamiem saldajiem krēmiem. Lūk, krēmu receptes iedvesmai.
Iesūtīja: Vizma
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiMātes dienas ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursMiltiVaniļaŪdensTortes un kūkasCitronu sulaKakao
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit