260Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 lūdens1 ĒKcukurs2 ĒKsāls (vārāmā) ķiploki zaļumi saujaķiršu lapas saujaupeņu lapas saujamārrutku lapas dilles
Pagatavošana
1
Auksts vai silts ūdens, man gurķi tāpat iznāk kraukšķīgi, ja vien gurķu zorte ir no kraukšķīgajām.
2
Ūdenī iemaisa sāli un cukuru, maisa līdz izkūst. 3 l burkā ieliek pusi no zaļumiem, ķiplokiem un citām garšvielām, tad liek gurķus, kuriem nedaudz apgriezti abi gali. Uzliek atlikušās garšvielas un pārlej marinādi, ja marinādes par maz, tad iejauc vēl.
3
Gurķi parasti pēc ~4 stundām gatavi.
*gurķus ņemu nepārāk lielus.
Iesūtīja: Lora
Ātri pagatavojami ēdieniLīgo svētku un Jāņu receptesSālīšanaPasniegt atdzesētuDārzeņu un sēņu uzkodasCukursDillesGaršvielas un garšaugiĶiplokiŪdensSālīšana un mazsālīšanaviegliViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit