8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
baravikas etiķis 9% sāls cukurs melnie pipari lauru lapas ķiploki eļļa
Pagatavošana
1
Baravikas ļoti garšīgas ir samarinētas savā sulā - t.i. ielej katliņā pavisam nedaudz ūdeni (tikai tik, cik lai pirmajā mirklī tās baravikas nepiedeg, nu kaut kādi 0.5 cm ūdens), tad pieliek pilnu katlu ar baravikām. Vāku virsū un vāra.
2
Kad nedaudz tās baravikas būs jau pavārījušās, pielej nedaudz etiķi, lai baravikas nepaliek tumšas. Vēl joprojām vāra.
3
Kad ūdens sāks putoties, putas nokāš. Tad uzreiz liek klāt garšvielas - etiķi, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas un smalki sagrieztus ķiplokus. Pielej arī nedaudz eļļu.
4
Burtiski pavāra vēl 5 minūtes un ņem no uguns nost.
5
Liek burciņās.
Iesūtīja: kolorado
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit