Foto: Shutterstock
Garšīgs veids, kā saglabāt karaliskās baravikas ziemai.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

baravikas etiķis 9% sāls cukurs melnie pipari lauru lapas ķiploki eļļa

Pagatavošana

1

Baravikas ļoti garšīgas ir samarinētas savā sulā - t.i. ielej katliņā pavisam nedaudz ūdeni (tikai tik, cik lai pirmajā mirklī tās baravikas nepiedeg, nu kaut kādi 0.5 cm ūdens), tad pieliek pilnu katlu ar baravikām. Vāku virsū un vāra.

2

Kad nedaudz tās baravikas būs jau pavārījušās, pielej nedaudz etiķi, lai baravikas nepaliek tumšas. Vēl joprojām vāra.

3

Kad ūdens sāks putoties, putas nokāš. Tad uzreiz liek klāt garšvielas - etiķi, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas un smalki sagrieztus ķiplokus. Pielej arī nedaudz eļļu.

4

Burtiski pavāra vēl 5 minūtes un ņem no uguns nost.

5

Liek burciņās.

Iesūtīja: kolorado

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!