8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgbumbieri200 mlūdens2 ĒKcitronu sula2 ĒKsausais baltvīns250 gcukurs2 TKsasmalcināts ingvers1 gab.kanēļa standziņa4 gab.krustnagliņas
Pagatavošana
1
Bumbierus nomizo un pārgriez uz pusēm vai 4 daļās (lielos).
2
Uz lēnas uguns uzvāra ūdeni, citrona sulu, vīnu, cukuru, kam pievienots ingvers, kanēlis, krustnagliņas.
3
Vāra, līdz cukurs izkusis, tad liek iekšā bumbierus un vāra vēl 10 min, līdz bumbieri kļūst caurspīdīgi.
4
Karstu lej izplaucētās burkās un uzskrūvē vai aizvalcē vāciņus.
Iesūtīja: kniipucis
IngversKanēlisŪdensIevārījumi, džemi un marmelādesKompoti un sulas ziemaiKrustnagliņasBumbieriCitronu sulaBaltvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit