17Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
trusis sinepes olīveļļa1 sīpoli3 burkāni2 ĒKtomātu pasta3 ķiploka daivas200 mlsauss baltvīns1 gab.lauru lapa250 mlbuljons1 gab.timiāna zariņš sāls pipari žāvētas melnās plūmes vai olīvas MĒRCEI: paciņa saldais krējums1 ĒKsinepes
Pagatavošana
1
Truša gaļas gabaliņus iesmērē ar sinepēm. Uz pannas uzlej olīveļļu un apcep truša gabaliņus. Pievieno sarīvētu sīpolu, turpina cept pāris minūtes.
2
Katliņā apcep sarīvētus burkānus, tomātu pastu un smalki sagrieztus ķiplokus. Pārlej baltvīnu, pievieno lauru lapas, timiānu, sāli un piparus. Uzvāra. Pievieno apcepto trusi ar sīpoliem.
3
Pievieno 4 - 5 melnas žāvētas plūmes vai melnās olīvas. Liek vāku virsū un sutina uz lēnas uguns aptuveni 1.5 stundu.
4
Trauciņā sajauc mērci: 1 paciņu saldā krējuma, 1 ĒK sinepes. Kad trusis gatavs, katliņā saturam pievieno sagatavoto mērci un uzvāra.
Iesūtīja: pusens
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKristību ēdienkarteMātes dienas ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsBurkāniLauru lapasOlīveļļaPipariSaldais krējumsSinepesTomātu pastaTruša gaļaĶiplokiŽāvētas plūmesSautējumiMārtiņdienas cienastsTimiānsBaltvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit