Vistu sadala četrās daļās. No visām pusēm apbrūnina sakarsētās taukvielās. Liek katliņā.
Sojas mērci sajauc ar ingveru, tumšo cukuru, apm. 50 g konservētā ananāsa šķidruma, vīna etiķi, sāli, pipariem, kajēnas pipariem un ūdeni. Pārlej vistai. Katlam uzliek vāku.
Ēdienu sautē uz lēnas uguns 20-25 minūtes. Kad līdz sautēšanas beigām atlikušas 5 minūtes, pievieno gabaliņos sagrieztus ananāsus un puravu (10 cm). Iebiezina ar ūdenī izšķīdinātiem miltiem. Vāra 3-5 minūtes.
Iesūtīja:Edīte
PusdienasCepšanaAnanasiCukursIngversKajēnas pipariKviešu miltiPipariSojaSviestsVistas gaļaŪdensGaļas ēdieniVīna etiķisPuravi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit