60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cāļu mādziņas sviests sīpoli milti saldais krējums
Pagatavošana
1
Noskalo mādziņas, citreiz ir drusku klāt zaļums no žults, kas sabojā ēdiena garšu.
2
Uz pannas uzlej ūdeni. Mādziņas liek uz pannas sautēties, vāku virsū, kad ūdens novārās - vēlreiz ūdeni uzlej, bet vāku neliek. Kad ūdens novārījies, uzmet piciņu sviesta un apcep, klāt pieliek uz atsevišķas pannas ceptus sīpolus, drusku pieliek miltus. Nedaudz pacepina, klāt pielej saldo krējumu.
3
Laika ziņā es šmorēju apmēram 1 stundu.
Iesūtīja: abruks
PusdienasVakariņasCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasSubproduktiSaldais krējumsGaļas ēdieniKarstās mērcesSīpoliIkdienas maltīteiSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit