Foto: Shutterstock
Cāļu mādziņu - saldā krējuma mērce sanāk tik garda, ka nenoēsties.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

cāļu mādziņas sviests sīpoli milti saldais krējums

Pagatavošana

1

Noskalo mādziņas, citreiz ir drusku klāt zaļums no žults, kas sabojā ēdiena garšu.

2

Uz pannas uzlej ūdeni. Mādziņas liek uz pannas sautēties, vāku virsū, kad ūdens novārās - vēlreiz ūdeni uzlej, bet vāku neliek. Kad ūdens novārījies, uzmet piciņu sviesta un apcep, klāt pieliek uz atsevišķas pannas ceptus sīpolus, drusku pieliek miltus. Nedaudz pacepina, klāt pielej saldo krējumu.

3

Laika ziņā es šmorēju apmēram 1 stundu.

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!