240Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļa1 gab.granātābols vai citrons3 gab.sīpoli250 mlgaišais alus garšvielas sāls
Pagatavošana
1
Cūkgaļu nomazgāt, attīrīt no dzīslām (ja ir), sagriež nelielos gabalos.
2
Sīpolus notīra un sagriež plānos gredzenos, stikla vai emaljētā traukā liek kārtām - gaļu, sīpolus un sāk ar sīpolu kārtu, un beidz ar sīpolu kārtu.
3
Pārlej ar granātābolu sulu un alu. Uzliek vāku un marinē 4 stundas, istabas temperatūrā, pēc tam uzkaisa sāli, ver uz iesmiem, starp gaļas gabaliem liekot sīpolus un cep.
Iesūtīja: Ieva
Piknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesCepšanaGrilsMarinēšanaCitroniCūkgaļaGaišais alusGaršvielas un garšaugiGaļas ēdieniviegliSīpoliŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit