jēra gaļas šašliks
Foto: Shutterstock
Ja gadās, kāds neieplānots pikniks un nav iespējas gaidīt 2 - 3 dienas, lai gaļu varētu vērt uz iesmiem, tad cūkgaļa alus un granātābolu sulas marinādē būs tas, kas palīdzēs - ātri un garšīgi.
240Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgcūkgaļa1 gab.granātābols vai citrons3 gab.sīpoli250 mlgaišais alus garšvielas sāls

Pagatavošana

1

Cūkgaļu nomazgāt, attīrīt no dzīslām (ja ir), sagriež nelielos gabalos.

2

Sīpolus notīra un sagriež plānos gredzenos, stikla vai emaljētā traukā liek kārtām - gaļu, sīpolus un sāk ar sīpolu kārtu, un beidz ar sīpolu kārtu.

3

Pārlej ar granātābolu sulu un alu. Uzliek vāku un marinē 4 stundas, istabas temperatūrā, pēc tam uzkaisa sāli, ver uz iesmiem, starp gaļas gabaliem liekot sīpolus un cep.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!