Foto: Shutterstock
Cūkgaļa ar sīpoliem - marinēšana bez etiķa.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgcūkgaļa (netrekna) gab.sīpoli malti melnie pipari malti sarkanie pipari sāls

Pagatavošana

1

Cūkgaļu nomazgāt, sagriezt gabalos, salikt stikla vai emaljētā traukā, pārkaisīt piparus, pievienot ripās sagrieztus sīpolus. Visu labi izmaisa, uzliek vāku un liek zem sloga. Marinē vēsā vietā 5-6 stundas.

2

Tad gaļai uzber sāli un ver uz iesmiem, pamīšus ar sīpolu gredzeniem un cep.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!