5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļa (netrekna) gab.sīpoli malti melnie pipari malti sarkanie pipari sāls
Pagatavošana
1
Cūkgaļu nomazgāt, sagriezt gabalos, salikt stikla vai emaljētā traukā, pārkaisīt piparus, pievienot ripās sagrieztus sīpolus. Visu labi izmaisa, uzliek vāku un liek zem sloga. Marinē vēsā vietā 5-6 stundas.
2
Tad gaļai uzber sāli un ver uz iesmiem, pamīšus ar sīpolu gredzeniem un cep.
Iesūtīja: Ieva
Piknika ēdienu receptesGrilsMarinēšanaCūkgaļaMelnie pipariSarkanie pipariGaļas ēdieniSīpoliŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit