<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/izik/">Isaac Wedin</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">cc</a>
Cūkgaļas ribas ar ķiplokiem baltvīna un sīpolu mērcē.
45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
350 gcūkas ribiņas50 gķiploks100 mlbaltvīns25 gkartupeļu milti25 gsīpoli

Pagatavošana

1

Sastāvdaļas sajauc un iegūtajā marinādē atstāj cūkgaļas ribas 30 minūtes marinēties.

2

Cep uzkarsētā taukvāres katlā - lielā eļļas daudzumā, līdz gaļa kļūst gaiši brūna.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!