45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
350 gcūkas ribiņas50 gķiploks100 mlbaltvīns25 gkartupeļu milti25 gsīpoli
Pagatavošana
1
Sastāvdaļas sajauc un iegūtajā marinādē atstāj cūkgaļas ribas 30 minūtes marinēties.
2
Cep uzkarsētā taukvāres katlā - lielā eļļas daudzumā, līdz gaļa kļūst gaiši brūna.
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaMarinēšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļu cieteCūkas ribiņasSarkanvīnsĶiplokiGaļas ēdieniSīpoliMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit