40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
6 gab.kartupeļi4 gab.burkāni1 gab.kālis1 gab.sīpols1 TKsasmalcinātas dilles sāls eļļa
Pagatavošana
1
Dārzeņus nomizo un sagriež kubiņos.
2
Katlā ielej eļļu, lai katla apakša nosegta.
3
Eļļu uzkarsē un pirmos liek kāļus ( ¼ no kartupeļu un burkānu daudzuma), pēc 5 minūtēm burkānus, tad sīpolus un vēl pēc 5 minūtēm kartupeļus.
4
Pievieno dilles un sāli. Dārzeņus pārlej ar ūdeni, lai dārzeņi ir pilnībā nosegti un uz mazas uguns zem vāka sautē, līdz dārzeņi mīksti - aptuveni 20 minūtes.
5
Gatavošanās laikā vēlams nemaisīt.
6
Pasniedzot pievieno krējumu ar biezpienu.
Iesūtīja: Tatjana B.
Receptes cukura diabēta slimniekiemMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĀrstnieciskais uztursCepšanaAugu eļļaBurkāniDillesKartupeļiKāļiSautējumiSīpoliSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit