15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
250 mlsausais baltvīns500 mlcūkgaļas buljons1 gab.sīpols3 gab.krustnagliņas malti melnie pipari150 mlskābs krējums4 gab.zaļie loki250 gšampinjoni175 gvistas fileja175 gvārīta liellopa gaļa100 gžāveta cūkgaļas krūtiņa175 gcūkgaļas fileja
Pagatavošana
1
Fondī traukā vai katliņā ielej buljonu, vīnu, pieliek sīpolu kurā iedurtas 3 krustnagliņas, piparus.
2
Vāra uz plīts 8 minūtes. pārlej fondī traukā un pasniedz galdā.
3
Pievieno krējumu.
4
Dārzeņus un gaļu sagriež gabaliņos un liek uz šķīvjiem, pasniedz pie fondī.
5
Klāt pasniedz ananāsu mērci, sinepju mērci.
Iesūtīja: Ieva
Ziemassvētku receptesBuljonsCūkgaļas filejaLiellopa gaļaSīpollokiVistas filejaŠampinjoniŽāvēta cūkgaļaSīpoliKrustnagliņasBaltvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit