30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
gailenes speķis sīpoli sāls malti melnie pipari saldais krējums
Pagatavošana
1
Sagriež speķi (diezgan daudz) un apcep pannā, lai tas būtu čurkstošs.
2
Tad pievieno sīpolus un apcep.
3
Uzber sāli un piparus. Pieliek sēnes, samaisa, uzliek vāku un uz lielas uguns pasautē, līdz sēnes saplok un izdalās sula.
4
Tad noņem vāku un cep līdz sula izzūd un sēnes smuki apcepas.
5
Pievieno saldo krējumu un uzvāra.
6
Izmantot var arī skābo krējumu. Tādā gadījumā uzber mērcei miltus, iemaisa, pielej pienu un krējumu.
7
Padoms: krējumu samaisa ar pienu, lai mērce būtu saldāka. Tīra skābā krējuma mērce var būt par skābu.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit