15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
gaļa vīna vai rīsu etiķis sojas mērce pipari sāls kartupeļu milti eļļa MĒRCEI: čili cukurs ūdens vīna vai rīsu etiķis ķiploks konservēti ananasi1 TKrīvēts ingvers
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež 3 cm kubiņos, sojas mērci sajauc ar pipariem/sāli (sāli var nelietot, jo sojas mērce ir pietiekami sāļa), katru gabaliņu apmērcē mērcē, tad kartupeļu miltos un uz karstas vokpannas cep.
2
Jācep mazām porcijām, lai nesalīp. Sacepto liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa.
3
Mērce: Katliņā uzkarsē eļļu, vīna etiķi, sojas mērci, ingveru un ananasu sulu. Ananasus sagriež gabaliņos un liek mērcē - uzkarsē. Beigās pievieno kartupeļu miltus un ar gatavo mērci pārlej gaļu..
Iesūtīja: kristii
Ķīniešu nacionālā virtuveAugu eļļaKartupeļu cieteCūkgaļaIngversPipariSojas mērceČiliĶiplokiGaļas ēdieniVīna etiķisRīsu etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit