Foto: Shutterstock
Gardais plovs ar pupiņām un ananasiem - lai ģimenei labs prāts.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

maltā gaļa sīpols konservētas pupiņas Ķīnas saldskābā mērce tomatu mērce garšvielas: parasti izmantoju piecu piparu maisījumu un kopējo garšvielu gaļai rīsi

Pagatavošana

1

Uzliek vārīties rīsus, tikmēr kāmēr rīsi vārās apcep malto gaļu ar sīpolu un garšvielām, kad gaļa apcepta pievieno konservētas pupiņas un visu sasautē.

2

Tad pievieno Ķīnas saldskābo mērci, vēl joprojam sautē.

3

Kad rīsi gatavi tos nokāš un ieliek katliņā, pievieno sasautēto maisījumu, pievieno tomātu mērci - garšas izteiksmīgumam.

4

Uz lēnas uguns karsē 5-7 minūtes, nepārtraukti maisot, lai nepiedeg.

Iesūtīja: Zane

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!