30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
maltā gaļa sīpols konservētas pupiņas Ķīnas saldskābā mērce tomatu mērce garšvielas: parasti izmantoju piecu piparu maisījumu un kopējo garšvielu gaļai rīsi
Pagatavošana
1
Uzliek vārīties rīsus, tikmēr kāmēr rīsi vārās apcep malto gaļu ar sīpolu un garšvielām, kad gaļa apcepta pievieno konservētas pupiņas un visu sasautē.
2
Tad pievieno Ķīnas saldskābo mērci, vēl joprojam sautē.
3
Kad rīsi gatavi tos nokāš un ieliek katliņā, pievieno sasautēto maisījumu, pievieno tomātu mērci - garšas izteiksmīgumam.
4
Uz lēnas uguns karsē 5-7 minūtes, nepārtraukti maisot, lai nepiedeg.
Iesūtīja: Zane
VārīšanaGaršvielas un garšaugiMaltā gaļaRīsiSaldskābā mērceTomātu mērceGaļas ēdieniRīsu ēdieniSīpoliKonservētas pupiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit