Foto: Shutterstock
Garneles ar maigo mērci pasniedzama ar piedevām vai baltmaizi.
25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 ggarneles1 ĒKolīveļļa1 ĒKsviests lociņi1 gab.sarkana paprika3 gab.tomāti0.5 glāzesaldais krējums dilles10 gbrinza4 gab.siers gabaliņi

Pagatavošana

1

Kamēr sildās cepeškrāsns līdz 225*C, garneles saliek formiņās un gatavo mērci.

2

Sviestā vai eļļā apcep smalki sagrieztus lokus un papriku ~3 minūtes, pievieno sīki sagrieztus tomātus, sautē 5 minūtes. Pievieno sāli, piparus, garšvielas, saldo krējumu un sautē vēl 4 minūtes - mērce ir gatava.

3

Pārlej garneles ar mērci, virsū uzkaisa dilles, sagriezto brinzu, siera gabaliņus un liek cepeškrāsnī uz 10 -15 minūtēm. Var pasniegt ar baltmaizi.

Iesūtīja: Inta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!