25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 ggarneles1 ĒKolīveļļa1 ĒKsviests lociņi1 gab.sarkana paprika3 gab.tomāti0.5 glāzesaldais krējums dilles10 gbrinza4 gab.siers gabaliņi
Pagatavošana
1
Kamēr sildās cepeškrāsns līdz 225*C, garneles saliek formiņās un gatavo mērci.
2
Sviestā vai eļļā apcep smalki sagrieztus lokus un papriku ~3 minūtes, pievieno sīki sagrieztus tomātus, sautē 5 minūtes. Pievieno sāli, piparus, garšvielas, saldo krējumu un sautē vēl 4 minūtes - mērce ir gatava.
3
Pārlej garneles ar mērci, virsū uzkaisa dilles, sagriezto brinzu, siera gabaliņus un liek cepeškrāsnī uz 10 -15 minūtēm. Var pasniegt ar baltmaizi.
Iesūtīja: Inta
Ātri pagatavojami ēdieniVakariņu idejasCepšanaZivju un jūras produktu uzkodasKarstās uzkodasBrinzaDillesGarnelesOlīveļļaSaldais krējumsSiersSīpollokiTomātiZivju un jūras produktu ēdieniViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit