20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
gsaldētas garneles6 gab.olas skābs krējums sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Olas novāra cietas.
2
Garneles atsaldē un notecina lieko ūdeni.
3
Olas sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, pievieno garneles. Samaisa ar sāli un pipariem.
AIesūtīja: Lora
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesKāzu ēdienkarteKristību ēdienkarteBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniVārīšanaPasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasMelnie pipariOlasMārtiņdienas cienastsLavaša uzkodas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit