45Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.ķiploka daiviņa5 ĒKolīveļļa4 ĒKlaima vai citrona sula8 gab.tīrītas garneles ledus salāti redičo salāti sīpolloki1 gab.mango2 ĒKvīna etiķis sāls malti melnie pipari1 TKmedus3 ĒKsaldais krējums
Pagatavošana
1
Marinādei ķiplokus notīra un sakapā, samaisa ar divām ēdamkarotēm eļļas, laima vai citrona sulu un liek dziļā bļodā.
2
Garneles noskalo un uz 30 minūtēm iemarinē.
3
Salātus noskalo, sīki saplucina. Sīpollokus noskalo un sakapā. Mango nomizo un sagriež daiviņās.
4
Garneles izņem no marinādes un no visām pusēm apcep eļļā. Etiķi sajauc ar sāli, pipariem, medu, divām ēdamkarotēs eļļas un saldo krējumu.
5
Salātus, sīpolus un mango samaisa ar iegūto marinādi, kārto šķīvjos un virsū liek tikko ceptas garneles.
6
Rotā ar citrona vai laima šķēlītēm.
Iesūtīja: Lilita
CepšanaGarnelesLapu salātiMelnie pipariMangoMedusOlīveļļaSīpollokiĶiplokiZivju un jūras produktu salātiCitronu sulaVīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit