70Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
800 gliellopa gaļa500 gsīpoli2 ĒKmargarīns vai sviests2 gab.ķiploka daiviņas1 TKsāls0.5 TKmelnie pipari1 ĒKpaprikas pulveris400 gbuljons7 gab.tomāti (mazi)100 gskābs krējums1 gab.citrona sula1 ĒKkviešu milti1 gab.pētersīļu bunte
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež 2x2cm gabaliņos ,sīpolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
2
Gaļu apbrūnina sakarsētās taukvielās uz liela uguns.
3
Visu gaļu liek katlā+sīpoli+sasmalcināti ķiploki+sāls+garšvielas.
4
Pielej buljonu un sautē ~1h.
5
Tomātus pārgriež uz pusēm, pievieno gaļai un turpina vēl vārīt 10 min. Pievieno krējumu, iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātiem miltiem, pārkaisa ar pētersīļiem vai lociņiem.
6
Pasniedz ar marinētiem sīpoliem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Mātes dienas ēdieniCepšanaVārīšanaBuljonsKviešu miltiLiellopa gaļaMelnie pipariMargarīnsPētersīļiSkābais krējumsĶiplokiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit