40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 gcūkgaļa2 gab.sīpoli2 gab.burkāni3 ĒKtomātu mērce1 ĒKmilti sāls pipari lauru lapa skābs krējums zaļumi
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež kubiņos, kopā ar sīpoliem apcep, pievieno gabalos sagrieztus burkānus, sieliek katliņā, pārlej karstu ūdeni, lai gaļa un burkāni būtu apņemti.
2
Pievieno tomātu mērci, sāli, piparus, kaltētas vai svaigas selerijas, lauru lapu, sautē uz mazas uguns, līdz gaļa mīksta.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaVārīšanaBurkāniCūkgaļaGaršvielas un garšaugiLauru lapasPipariTomātu mērceGaļas ēdieniSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit